Програми для мене і мого PC Неділя, 28.04.2024, 23:08
Submitter.ru - Регистрация в поисковых системах!
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Інше » Новини » Голова Google Сергій Брін має намір стати космічним туристом
Голова Google Сергій Брін має намір стати космічним туристом
ArikДата: Понеділок, 16.06.2008, 18:42 | Повідомлення # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Сообщений: 42
Репутация: 0
Статус: Offline
За даними газети New York Times, співзасновник компанії Google Сергій Брін "забронював" для себе місце на майбутньому приватному космічному кораблі компанії Space Adventures. Днями Брін перерахував 5 млн доларів на рахунок компанії, що автоматично робить його претендентом на політ в 2011 році.
У Space Adventures говорять, що в даний час формують команду з космічних туристів на перші масові польоти в космос. Всім претендентам запропоновано заплатити по 5 млн доларів. Одночасно з цим в Space Adventures повідомили про висновок угоди з Роськосмосом про організацію комерційного польоту пілотованого корабля "Союз" до МКС.
За словами представників Space Adventures, для виконання приватних польотів буде побудований окремий "Союз", який не буде по графіку стартів прив'язаний до основних запусків до МКС.
Голова Space Adventures Ерік Андерсон повідомив, що 5-мільйонний внесок, зроблений Бріном і ще декількома бізнесменами, - це лише перший транш. Всього політ обійдеться в 35 млн доларів або більш. "Сьогоднішній платіж виступає лише як передоплата і дає право на місце в космічному кораблі", - сказав Андерсон.
Сам Брін по даному приводу відзначив: "Я великий поклонник космічних досліджень і підтримую комерційне освоєння космосу. З нетерпінням чекаю можливості відправитися на орбіту".
 
Форум » Інше » Новини » Голова Google Сергій Брін має намір стати космічним туристом
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Faststart - рейтинг сайтов, каталог интернет ресурсов, счетчик посещаемостиRambler's Top100
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz