Програми для мене і мого PC Четвер, 28.03.2024, 19:21
Submitter.ru - Регистрация в поисковых системах!
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Програми ОС Microsoft Windows » Інтернет » Створення WEB-сторінок
Створення WEB-сторінок
ArikДата: Понеділок, 09.06.2008, 22:44 | Повідомлення # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Сообщений: 42
Репутация: 0
Статус: Offline
Zend Studio
Краще в світі середовище програмування для мови PHP - Zend Studio! На старті програми позитивне враження справляють корисні поради, вони здаються дуже корисною функцією, багато порад містять не тільки текст, але і ілюстрацію до них, що робить їх кориснішими. Компоновка різних панелей реалізована досить зручно. Всі панелі, якщо є в тому необхідність, можна швидко заховати, а потім так само швидко розвернути. Редактора коду підтримує підсвічування синтаксису для четвертої і п'ятої версій мови PHP; є підтримка закладок для зручнішої навігації за кодом. Навігація за кодом досить зручна, не вистачає фолдінга (згортання окремих логічних ділянок) коду. Крім PHP, є можливість редагувати HTML код і JavaScript - це буде вельми і вельми корисно при розробці для World Wide Web. Як і будь-яке хороше середовище розробки, Zend Studio допомагає програмістові різними підказками і автозавершенням коду, що набирає. Середовище підказує програмістові, в яких параметрах при виклику має потребу та або інша функція, який метод має той або інший клас. Прямо в середовище розробки вбудований браузер, який дозволить без жодного додаткових рухів тіла подивитися на результати своїх праць програмістові, який використовує Zend Studio. Вбудований браузер має особливу панель інструментів, що дозволяє швидко переходити до відладки і профілізації коду, що відображається.

Додано (09.06.2008, 22:40)
---------------------------------------------
Міні-сайт
Програма створення компактного сайту з розділами: про фірму, каталог послуг, каталог товарів, контакна інформація, схема проїзду і ін. Діловий і лаконічний стиль сайту. Вивантаження по FTP. Імпорт даних з 22 програм. Якщо дані імпортуються, то сайт можна створити за 10 секунд! Для будь-яких користувачів, не вимагає знання HTML і т.д.

Додано (09.06.2008, 22:44)
---------------------------------------------
Denwer - Джентльменський Набір Web-розробника
проект Дмитра Котерова, набір дистрибутивів (Apache, PHP, MYSQL, Perl і т.д.) і програмна оболонка, використовувані Web-розробниками для розробки сайтів на «домашній» (локальній) Windows-машині без необхідності виходу в Інтернет. Головна особливість Денвера - зручність при видаленій роботі відразу над декількома незалежними проектами і можливість розміщення на Flash-накопичувачі. Для розробки сайтів з використанням РНР і MYSQL на "домашній" Windows-машині без необхідності виходу в Інтернет вам знадобляться наступні програми: Web-сервер Apache - програма, що перетворює ваш комп'ютер на web-сервер; Інтерпретатор мови PHP - програма, яка обробляє файли, написані на PHP; Сервер баз даних MYSQL - для зберігання даних. Ці системи можна встановити окремо. Проте настройка конфігурації кожній з них, особливо для розробника, що починає, займе досить багато часу. Тому краще використовувати пакет, об'єднуючий разом всі три системи. Один з таких пакетів - проект Дмитра Котерова "Денвер" (розшифровується як джентльменський набір web-розробника). Проект працює на всіх версіях Windows, включаючи Windows Vista.

 
Форум » Програми ОС Microsoft Windows » Інтернет » Створення WEB-сторінок
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Faststart - рейтинг сайтов, каталог интернет ресурсов, счетчик посещаемостиRambler's Top100
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz